Studeren en Ad Tempus Vitae

Ben jij nog niet helemaal uit je studiekeuze?
Groningen is een stad met een enorm aanbod van verschillende studies. Daarom staat Groningen ook bekend als de studentenstad van Nederland. Van de ruim 180.000 inwoners is meer dan een kwart student!

Welke studie past bij jou? Is het studentenleven te combineren met een studie?. Binnen onze vereniging hebben we vele studenten met verschillende studierichtingen gericht op het HBO. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Een lid uit onze vereniging zal contact met je opnemen als je een vraag over een bepaalde studie hebt! Je studie heeft de hoogste prioriteit. Maar naast je studie is er meer: het studentenleven.
Het studentenleven van ATV staat garant voor de mooiste tijd van je leven. Gaat dit niet ten koste van je studie? Statistieken tonen aan dat een gemiddeld lid van een studentenvereniging iets langer over zijn studie doet.
Maar de kans dat hij of zij de studie met een diploma afsluit is aanzienlijk hoger, bijna 100%! Meer informatie over studeren in Groningen op de Hanzehogeschool vind je op: www.hanze.nl

Welke studie zou je willen doen?

Vraag informatie over aan bij een een van onze leden

Je naam

Je e-mail

Over welke opleiding gaat het?

Wat zou je willen weten over de opleiding