Leden aan het woord; Inez

Aankomende maandag start de keiweek alweer!! Kom jij langs? Ben jij benieuwd wat een studentenvereniging inhoud. Lees hier onder het verhaal van Inez Bastiaan 

De keuze om lid te worden bij Ad Tempus Vitae is de beste keuze ooit.

Mijn naam is Inez, ik ben 23 jaar en ik ben vierdejaarsstudent aan de PABO in Groningen. 
Inmiddels woon ik al bijna 4 jaar in de mooiste, fijnste en beste studentenstad van Nederland: Groningen.

Ik kom uit Zuidhorn, dit ligt ongeveer 15 km vanaf Groningen. Het was voor mij 4 jaar geleden dus niet een hele grote stap om in Groningen te gaan studeren. De stad kende ik al en er woonden al een aantal vrienden van mij in Groningen.

Via een aantal bekenden ben ik destijds bij ATV gekomen. De feestjes en gezelligheid trokken mij aan en ik vond het hele studentenleven heel interessant. In de KEIweek heb ik ATV een aantal keer bezocht. Ik kreeg een heel welkom gevoel en ik was geen nummertje (Keikind nr zoveel), maar Inez. 

ATV heeft mij veel gebracht in mijn studententijd. Ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen in het geloof. Ik heb veel mooie gesprekken en lezingen gehad. Ik voel de vrijheid om mijn mening te geven en eerlijk te zijn over wat ik vind ik en over wat ik voel. Daarnaast kan ik mijn talenten en kwaliteiten laten zien binnen verschillende commissies.
En.. natuurlijk de feestjes en andere activiteiten (PVT, gala, lustrum, beerpongtoernooi, liftweekend etc.) niet te vergeten! Want die zijn echt heerlijk…!!!