Leden aan het woord; Marit

“Ik ben Marit, en ik ben nu bijna twee jaar lid bij de mooiste studentenvereniging van Groningen, Ad Tempus Vitae. Twee jaar geleden ben ik begonnen met de studie Fysiotherapie in Groningen. Ik wilde graag lid worden van een studentenvereniging om ook gezelligheid naast mijn studie te vinden. Ik wist dat het een waardevolle toevoeging zou zijn voor mijn studententijd.
Waarom ik lid ben geworden bij ATV is geen moeilijke vraag. In de KEI-week ben ik een paar keer langs gegaan en ik was meteen overtuigd! Na leuke feestjes en enthousiaste verhalen van vriendinnen, besloot ik mij aan te melden. ATV was en is in mijn ogen een hechte, open en gezellige vriendengroep. Ook heb ik voor ATV gekozen omdat het een christelijke studentenvereniging is.

In het begin twijfelde ik of een studentenvereniging wel te combineren is met studeren. Gelukkig werd ik door andere leden van de vereniging gestimuleerd en studeren we bijvoorbeeld samen in de tentamenweken. Hierdoor is het gelukt om in één jaar mijn P te halen!

In de afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel leuke dingen meegemaakt met ATV! Ik geniet van alle leuke mensen om mij heen, de gezellige woensdagavonden op de sociëteit, leuke (verkleed)feestjes, serieuze bijbelavonden, het jaarlijkse gala en de weekendjes weg. Het liftweekend en Amelandkamp zijn de leukste weekenden van het jaar!

Je leert in een korte tijd super veel nieuwe mensen kennen. Ik kan wel zeggen dat ik bij ATV vrienden voor het leven heb gemaakt. Nooit heb ik spijt gehad van het lid worden, want bij ATV heb ik de tijd van mijn leven!

Tot slot wil ik tegen iedereen zeggen dat het een aanrader is om lid te worden. Kom langs in de KEI-week en meld je aan!”