Voordat je lid kunt worden bij Ad Tempus Vitae (ATV) dien je eerst een introductieperiode te doorlopen. De introductieperiode vindt altijd plaats na de Groningse KEI-Week waar ATV elk jaar actief aan deelneemt. De introductieperiode zal dit jaar daarom plaatsvinden van 20 tot en met 29 augustus.

Gedurende deze twee weken leer je onze mooie vereniging en haar vele gebruiken kennen. Daarnaast leer je de andere mensen (je jaarverband) kennen die ook graag lid willen worden van ATV.
Al in de eerste week leer je op een traditionele manier de vereniging grotendeels kennen en niet zoals bij vele andere studentenverenigingen alleen de kennismakingscommissie en je jaarverband. Deze eerste week zal plaats vinden op een kampeerboerderij in Groningen.
De tweede week speelt zich af in de stad Groningen zelf en is daarmee gelijk een mooie gelegenheid om de stad waar je gaat studeren te leren kennen. De tweede week is er voornamelijk op gericht om de leden en je jaarverband te leren kennen. Daarnaast vinden er in de tweede week spetterende feesten plaats om jouw doorlopen introductieperiode feestelijk af te sluiten.

De introductieperiode is een traditie waar wij als vereniging erg trots op zijn en waar we elk jaar weer erg veel energie en tijd in steken zodat het voor jou een ‘once in a lifetime experience’ wordt. Dit laatste kun je na vragen aan diegenen die het eerder hebben meegemaakt op één van de open sociëteitsavonden die ook dit jaar weer worden gehouden, of kom gewoon een keer langs op een normale sociëteitsavond die elke woensdagavond gehouden wordt aan de Hereweg 40 in Groningen.

Mocht je nog verdere vragen hebben omtrent de introductieperiode dan kun je deze richten aan de eerste secretaris en anders hopen we je natuurlijk te ontmoeten op maandag 21 augustus.