Groningen wordt elk jaar overspoeld met studenten die een kamer zoeken. Ad Tempus Vitae heeft 20 studentenhuizen waar alleen maar ATV-ers in wonen. Dit aantal neemt nog steeds toe. Vanwege onze goede contacten met verschillende verhuurders is ATV ook voor jou een netwerk waar je snel een kamer kunt vinden. Maar waarom zou je op kamers gaan wonen?

Als je aan de andere kant van het land woont, is op kamers gaan wonen vanzelfsprekend. Maar wonen in de stad waar je studeert biedt ook andere voordelen dan een kortere reistijd. Je maakt vrienden, bent in een nieuwe omgeving en je beleeft het echte studentenleven. Tijdens een van onze Open Soos avonden kun je alvast een kijkje nemen in het studentenleven van ATV en een slaapplek regelen.

Zoek je een slaapplek voor een Open Soos? Of ben je op zoek naar een (tijdelijke) kamer in de stad Groningen? Bij ATV is dat mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar huizen@adtempusvitae.nl met daarin je naam en je telefoonnummer. Voor (toekomstige) leden is er een garantie dat je een kamer krijgt!