Leden aan het woord; Boaz

Morgen start de Keiweek! Wij hebben er super veel zin in.. Boaz legt uit waarom jij sowieso even langs moet komen en vertelt over zijn studententijd!!

Hee, ik ben Boaz Bijlsma en ondertussen ben ik al 20 jaar. Aankomend jaar ga ik psychologie studeren omdat ik dit jaar mijn propedeuse op het HBO heb gehaald.
Ik woonde al een jaar in Groningen toen ik mij inschreef voor ATV. In dat eerste jaar trok ik veel met vrienden van thuisthuis op die ook in Groningen wonen, maar ik kwam er achter dat het mij toch leuk leek om bij een studentenvereniging te gaan. Ik ben me toen veel gaan oriënteren en heb overal wel een beetje gekeken. Voor mij is het heel belangrijk hoe de sfeer is bij een vereniging. Omdat mijn ene broer bij ATV heeft gezeten en mijn andere broer bij NSG zit wou ik (door alle mooie verhalen) heel graag bij beide verenigingen kijken. Ik heb voor ATV gekozen omdat ik me hier veel meer persoonlijk aangesproken voelde. De mensen, de geweldige feestjes en goede gesprekken die ik hier had waren voor mij ook erg belangrijk in mijn keuze. Ik denk dat dit de beste keuze is geweest voor mij. De gezelligheid met iedereen is iets wat ik echt mis nu ik vakantie heb.

Afgelopen jaar was dus mijn eerste jaar. En wat voor een! Ik heb heel veel plezier gehad. Omdat ATV niet een hele grote vereniging is, ken je iedereen wel van naam. Ik heb iedereen dit jaar goed leren kennen en kan een goed gesprek met ze hebben. Mijn eerste jaar bij ATV is gevuld geweest met heel veel leuke feestjes, commissie avonden, bijbelgroep en legendarische weekenden. Toch heb ik naast de leuke dingen ook nog een beetje tijd in kunnen plannen voor studeren, waardoor ik in 1 jaar mijn propedeuse heb kunnen halen. De uren die ik samen met anderen van ATV heb doorgebracht in de bieb hebben hier ook aan meegeholpen.

Ik moedig iedereen aan om ook bij een studentenvereniging te gaan waar je je op je gemak voelt, welke vereniging dat is, is voor iedereen weer anders. Aankomende week is natuurlijk de KEI-week, dé week waar je bij elke vereniging langs kan gaan. De deuren bij Hereweg 40 (sociëteit ATV) staan de hele week open, dus kom vooral gezellig langs. Het bier is altijd koud en de gesprekken zijn goed, dus voel je altijd welkom!
Een kleine tip is het schuimfeest op donderdag;)