voorkant
Societeit Ad Tempus Vitae

De sociëteit

Op sociëteitsavonden kan er gezellig wat gedronken worden met je medestudenten. In een reguliere week zijn er twee sociëteitsavonden. De woensdagavond is gereserveerd voor ATV en de donderdagavond voor de GSV. Prijzen zijn kosten dekkend, zo betaal je €1,30 voor een amsterdammer, €1,50 voor een wijntje en €0,80 cent voor frisdrank. Ook is de sociëteit open na een ALV (Algemene Leden Vergadering). De sociëteit kan gereserveerd worden op de VGSE website. Zo kun je op de sociëteit naast de normale soosavonden ook je verjaardag vieren, feestjes geven, voetbal kijken, etc.. Voor leden van ATV en de GSV is het gratis om de soos te reserveren.

Op 26 maart 1996 is de Verenigde Gereformeerde Sociëteit Exploitatiestichting (VGSE) opgericht, met als doel ATV en de GSV te voorzien in hun behoefte aan ruimte. In de praktijk komt dit neer op de exploitatie en het dagelijks beheer van het sociëteitspand aan de Hereweg nummer 40. Bovendien verhuurt de VGSE vier kamers in het boven de sociëteit gelegen woongedeelte.

Het bestuur van de VGSE bestaat uit zes personen. Deze personen zorgen ervoor dat alles in en om het pand draaiende blijft. Dit houdt onder andere in: de voorraad bijhouden, personeel inplannen, al het onderhoud aan het pand verzorgen en contacten houden met buren/bovenbewoners.

De VGSE telt de volgende functies: Voorzitter, Penningmeester, Voorraadbeheerder, Sociëteitsmanager GSV, Sociëteitsmanager ATV, Onderhoudsmanager.
Ad Tempus Vitae 2014!

Ad Tempus Vitae 2014! Word dit jaar ook lid! Voor meer informatie kijk op www.atvgroningen.nl of www.adtempusvitae.nl

Posted by Christelijke studentenvereniging Ad Tempus Vitae on zaterdag 12 juli 2014