Bol.com

Bol.com opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Vijftien jaar later heeft de winkel meer dan 5 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 9 miljoen artikelen.

Independer

Independer

Ben je op zoek naar een goedkope autoverzekering? Bij Independer vergelijk je autoverzekeringen op prijs en kwaliteit. De beste autoverzekering voor jou direct afsluiten? Dat kan 24/7. Bij je WA-verzekering krijg je er bij ons een gratis diefstaldekking bij. Handig! Heb je een vraag over je autoverzekering of wil je persoonlijk advies? Onze ruim 50 auto-experts staan elke dag voor je klaar.

Overstappen.nl

Overstappen.nl is de vergelijkingswebsite van Nederland. Het maakt niet uit of je wilt besparen op je energiekosten, je internetabonnement, je zorgkosten of je autoverzekering . Overstappen.nl zorgt voor de laagste maandlasten zodat je onder de streep het meeste geld overhoud om leuke dingen mee te doen!

Adverteren?

Het is mogelijk voor bedrijven en andere commerciële instellingen om te adverteren op onze site. Aan het adverteren op deze website zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Wilt u graag een advertentie plaatsen? Informeer naar de mogelijkheden door naar onderstaand adres te mailen: sponsor@adtempusvitae.nl

Sponsor worden?

Partners

Ad Tempus Vitae is partner van velen, wilt u graag partner worden van ons? Mail ons

EasySwitch.nl

goedkoopste-zorgverzekering

Om zo goedkoop mogelijk uit te zijn met je energiekosten is het van belang om jaarlijks over te stappen van energieleverancier. Gelukkig is dit slechts een administratieve handeling en kom je nooit zonder stroom te zitten. Energie vergelijken via EasySwitch is nog nooit zo makkelijk geweest.

Autoverzekering.nl

Steeds meer studenten kopen een tweedehands autootje. De website voor autoverzekeringen in Nederland is Autoverzekering.nl. Je autoverzekering vergelijken is belangrijk omdat dit honderden euro's per jaar kan schelen. Ook zit er veel verschil in de dekkingen, dus lees je goed in voordat je afsluit.

Uitvaartverzekering

Voordat u een uitvaartverzekering afsluit, is het raadzaam om verschillende uitvaartverzekeraars en polissen met elkaar te vergelijken.

goedkoopste-energieleverancier.net

Ga naar goedkoopste-energieleverancier.net en vergelijk alle energieleveranciers met elkaar en vind de goedkoopste stroom en het goedkoopste gas.

goedkoopste-energieleverancier.org

Ga naar goedkoopste-energieleverancier.org en vergelijk alle energieleveranciers met elkaar en vind de goedkoopste stroom en het goedkoopste gas.

VergelijkenXL.nl

xlatv

VergelijkenXL.nl Snel producten vergelijken was nog nooit zo eenvoudig met de vergelijkingstools van Vergelijken XL. Bepaal je persoonlijke situatie en de vergelijking is direct zichtbaar. Bestel via de website en je sponsort ATV hiermee!

Studentenwegwijzer.nl

Studenten Wegwijzer is de website waar studenten leuke nieuwtjes en tips kunnen vinden. Ook kunnen studenten hier terecht voor belangrijke zaken als inboedelverzekeringen voor studenten, kortingen op bijvoorbeeld laptops en makkelijke recepten!

Sponsoren?

Het is mogelijk om Ad Tempus Vitae te sponsoren. Dit kan op verschillende manieren en in verschillende vormen. Zo is er de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam vermeld te krijgen;

... op onze website doormiddel van een zogeheten banner,
... in het verenigingsblad 4 keer per jaar,
... in de ATV Almanak,
... op verenigingskleding,
... in het jaarlijks terugkerende Jaarboek,
... tijdens en/of doormiddel van andere promotionele activiteiten.

Waarom uw bedrijfsnaam op de Ad Tempus Vitae website? Deze website wordt dagelijks door ongeveer 1000 unieke IP adressen bezocht. Dit komt neer op ongeveer 30.000 pagehits per maand,
alleen al op de ledenpagina's! Uw bedrijfsnaam en uw banner wordt dus zeker gezien! Dit is nog maar een klein voorbeeld van de vele voordelen van sponsoring.


Interesse?


Wilt u sponsor worden van Ad Tempus Vitae? Dat kan! Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar ons. Na het versturen van uw email neemt de Sponsorcommissie zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

Mocht u vragen hebben kunt u te allen tijde contact opnemen met de Sponsorcommissie van Ad Tempus Vitae.

Contact opnemen